Logo

Apple Reparatie!

Is uw Apple apparaat stuk? Geen nood! Kom naar Top 1 Telecompany, de specialist in iPad en iPhone reparatie in Putten en in Nijverdal.

Bel 0341 37 05 40 in Putten, en 0548 54 62 92 in Nijverdal

iPhone reparatie

U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle denkbare iPhone reparaties aan alle modellen: iPhone 3G, 3S, 4G, 4s, 5G, 5S 5C, 5S, 6 en 6 Plus. De meest voorkomende reparaties aan de Apple smartphone zijn: vervangen van het scherm (touchscreen, glas), plaatsen van een nieuwe accu, installeren van een nieuwe antenne en het vervangen van de thuisknop.

iPad reparatie

Voor reparaties aan de tablets uit de volledige iPad range (1, 2, 3, 4, Mini, Mini 2, Air) bent u bij ons aan het juiste adres. Ook bij de tablets is de meest voorkomende reparatie het vervangen van het scherm.

Vakkundig en Ervaren

Wij voorzien uw Apple telefoon of tablet van nieuwe hoogwaardige hardware, zodat u er weer een lange tijd van kunt genieten. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuw scherm, het installeren van een andere antenne of het vervangen van de home knop. Bij Top 1 Telecompany weet u zeker dat uw iPad of iPhone vakkundig wordt gerepareerd door een ervaren Apple reparateur.

iPhone en Ipad - onderdelen

We hebben de onderdelen voor de meest voorkomende reparaties op voorraad, zodat we de reparatie snel kunnen uitvoeren. Meestal kunt u er gewoon op wachten. Wilt u zeker weten dat we, wanneer u in de winkel in Putten of Nijverdal binnenstapt, direct tijd hebben voor het uitvoeren van de iPad of IPhone reparatie? Maak dan voor de zekerheid van te voren een afspraak. Dat kan telefonisch op het nummer 0341 – 37 05 40 in Putten en 0548 – 54 62 92 in Nijverdal.

Apple reparatie – winkel

U vindt onze Apple reparatieshop aan de Dorpsstraat 19 A in Putten, en aan de Keizerserf 6 in Nijverdal. U kunt in beide winkels zes dagen per week terecht voor reparaties. Daarnaast vindt u in onze winkels een grote collectie telefoonaccessoires en mobiele telefoons (nieuw en gebruikt).

Foto Apple telefoons en ipads